ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το big ράλι στις τράπεζες, η ιπτάμενη Aktor, τι συμβαίνει στην Bylot, τα ψέματα του Μακάριου, ένα πόρισμα – φωτιά για το «κολέγιο», η πρωτιά του Πιέρρ, το μυστικό δείπνο στη Νέα Υόρκη και ποιοι πήγαν στην Mykonos
Στο Νταβός για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σήμερα Πέμπτη, στις 10:00 (ώρα Ελλάδας), ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τίτλο «European Green Deal, Anyone?».
Στις 16:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συζήτηση με τον Ravi Agrawal, αρχισυντάκτη του περιοδικού «Foreign Policy».
Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
Την Παρασκευή, στις 10:10, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στην τηλεόραση του Bloomberg και στη δημοσιογράφο Francine Lacqua.
Διαβάστε επίσης:
Βορίδης: Ο πρωθυπουργός έχει την απόλυτη στήριξή μας
Σκρέκας: Στηρίζουμε έμπρακτα τις startup επιχειρήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Συγκρατημένος ο δείκτης μετά το χθεσινό ράλι – Στις 2.278,20 μονάδες
- ΔΝΤ: «Καμπανάκι» για την παγκόσμια οικονομία – Πιέσεις από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή και άνοδος τιμών ενέργειας
- Meta: Στρατηγικό deal με τη Broadcom για ανάπτυξη custom AI επεξεργαστών έως το 2029
- Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 4,39 δισ. στο α’ τρίμηνο 2026 – Υπέρβαση στόχου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.