ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με άνοδο ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της Παρασκευής οι ευρωαγορές, αφήνοντας πίσω τους τις απώλειες της προηγούμενης ημέρας.
O πανευρωπαϊκός Stoxx 600 έκλεισε στις 477,60 μονάδες με ήπια άνοδο 0,14%, ενώ σε επίπεδο εβδομάδας έκλεισε στο +0,25%.
Από τις μετοχές του δείκτη, με τη μεγαλύτερη άνοδο έκλεισαν οι argenx SE (12,79%) και MorphoSys AG (5,73%), ενώ με τις μεγαλύτερες απώλειες έκλεισαν οι
Ο βρετανικός FTSE 100 έκλεισε στις 7.697,51 μονάδες με οριακή άνοδο 0,04%, ενώ σε επίπεδο εβδομάδας έκλεισε στο +1,60%.
Ο γερμανικός DAX έκλεισε στις 16.706,18 μονάδες με ήπια άνοδο 0,11%, ενώ σε επίπεδο εβδομάδας έκλεισε στο -0,27%.
Αντίθετα, ο γαλλικός CAC 40 έκλεισε στις 7.568,82 μονάδες με οριακές απώλειες -0,03%, ενώ σε επίπεδο εβδομάδας έκλεισε στο -0,37%.
Όσον αφορά τους περιφερειακούς δείκτες, ο ιταλικός FTSE MIB έκλεισε στις 30.353,29 μονάδες με ήπια άνοδο 0,26%, ενώ σε επίπεδο εβδομάδας έκλεισε στο -0,07%.
Τέλος, ο ισπανικός IBEX 35 έκλεισε στις 10.111,90 μονάδες με οριακή άνοδο 0,08%, ενώ σε επίπεδο εβδομάδας έκλεισε στο +0,16%.
Διαβάστε επίσης:
Real Consulting: Παράταση χρονοδιαγράμματος και τροποποίηση χρήσης αντληθέντων κεφαλαίων
Σαράντης: Ακόμη 100.000 μετοχές αγόρασε ο Κυριάκος Σαράντης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Nέα τριετής Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον κλάδο των πετρελαιοειδών – Αναπροσαρμογές σε μισθούς και ημερομίσθια και αυξήσεις
- Αρχή Ελέγχου Αγοράς: «Καμπάνα» 1,29 εκατ. ευρώ στην αγορά από 11.000 ελέγχους
- Χρηματιστήριο: Aύξησε τη short θέση στην Aktor η Qube
- Πάνος Λαζαράτος: Μήνυσε την ΕΘΑΑΕ για τα προγράμματα σπουδών του UNIC Athens
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.