ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Nobu Food Festival 2025: Ένα γαστρονομικό ταξίδι σε τρεις μοναδικούς προορισμούς της Ελλάδας με τον διάσημο σεφ Nobu Matsuhisa
Σε ένα ντεκόρ παραμυθένιο, με χιλιάδες φωτάκια και στολίδια, στο πιο ατμοσφαρικό σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με τις ιδέες του μέντορά τους, του διάσημου Ιάπωνα σεφ Nobu Matshuhisa, οι δύο σεφ του αθηναϊκού «παιδιού» του, του Matsuhisa Athens επιμελήθηκαν δύο μενού για τις ημέρες των εορτών, με βάση την ιαπωνική κουζίνα που θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις μας
Το αθηναϊκό «σπίτι» του διάσημου Ιάπωνα σέφ, το Matsuhisa Athens, έχει μπει για τα καλά σε festive mood και προτείνει μια ακόμα high-end γαστρονομική εμπειρία ειδικά για τις μέρες των γιορτών.
Ειδικά γι’ αυτές τις μέρες, ο executive chef Τόνυ Βρατσάνος και ο Head Chef της ζεστής κουζίνας Θωμάς Κουράκος, προτείνουν New Style γαρίδες Κοιλάδας με τρουφα, Wagyu Steak με γκρεμολάτα από wasabi, Unagi με σάλτσα πιπεριού και σανσο και φυσικά ένα Matsuhisa sushi selection.
Είναι μερικά από τα πιάτα που θα δοκιμάσετε στα μενού της Παραμονής των Χριστουγέννων και της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς.


Το ίδιο ανανεωμένο και γιορτινό είναι και το brunch του Σαββατοκύριακου στο Matsuhisa Athens, που σας περιμένει να ζήσετε μια all day brunch εμπειρία, η οποία ολοκληρώνεται με τις ανατρεπτικές προτάσεις των cocktails που βρίσκονται στο μενού.


Matsuhisa Athens: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace Hotel Athens), Βουλιαγμένη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 896 0510
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη 19:00-00:00 Παρασκευή 19:00-00:30 Σάββατο 13:30-00.30 Κυριακή 13:30-00.00

Διαβάστε επίσης:
Matsuhisa Athens: H τέχνη της υψηλής γαστρονομίας συναντά τη μαγεία των γιορτών
Beefbar Athens knows how to celebrate: Xmas edition!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Σπίτι 25» από την Πειραιώς: Με το χαμηλότερο σταθερό επιτόκιο της αγοράς για τα πρώτα 4 χρόνια
- Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Σε λειτουργία ο φωτοβολταϊκός σταθμός στο Εργοστάσιο του Βόλου
- J.P. Morgan για Metlen: Πάνω από 400 εκατ. δολάρια “φρέσκο” χρήμα – Πώς οι δείκτες FTSE και MSCI ευνοούν τη μετοχή
- Μητσοτάκης: Η συνεργασία της ΕΕ με τρίτες χώρες δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί ως “business as usual”
