ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ικανοποίησή του για τη συμφωνία σχετικά με τους νέους δημοσιονομικούς κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Κρίστιαν Λίντνερ (FDP), με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).
Οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες για τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης «είναι ταυτόχρονα πιο ρεαλιστικοί και αποτελεσματικοί. Συνδυάζουν σαφή στοιχεία για χαμηλότερα ελλείμματα και μειούμενους δείκτες χρέους με κίνητρα για επενδύσεις και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Η πολιτική σταθερότητας έχει ενισχυθεί», ανέφερε ο κ. Λίντνερ, ο οποίος ήταν θιασώτης της αυστηρότερης δημοσιονομικής πρακτικής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ικανοποίηση Τζεντιλόνι για τη ομόφωνη συμφωνία στο ECOFIN
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Κεφαλαιοποίηση πάνω από 1 δισ. ο ΑΔΜΗΕ, πάνω από το 1,21 ευρώ η Bally’s, μαζεύτηκαν τα κέρδη στα ΕΛΠΕ, πτωτική η ΔΕΗ μετά από 10 μέρες
- Apple: Αυξήσεις τιμών στα προϊόντα της προανήγγειλε ο Τιμ Κουκ λόγω του υψηλού κόστους για chip μνήμης
- Austriacard: Ο Νικόλαος Λύκος αποδέχθηκε τη δημόσια πρόταση της Dai Nippon Printing για 27,1 εκατ. μετοχές
- Λέιν (EKT): Η οικονομία της ευρωζώνης μπορεί πλέον να είναι σε θέση να αντέξει ελαφρώς υψηλότερα επιτόκια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.