ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθεροι είναι από σήμερα ακόμα 10 Κροάτες κατηγορούμενοι για συμμετοχή στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου τον περασμένο Αύγουστο έχασε τη ζωή του ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης.
Οι αρμόδιοι ανακριτές έκαναν δεκτές και αυτές τις αιτήσεις αποφυλάκισης. Έτσι πλέον από τους 105 προφυλακισμένους, οι πρώτοι 40 έχουν αποφυλακιστεί.
Στις σημερινές ανακριτικές διατάξεις αποφυλάκισης, στους 10 επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εισόδου στην Ελλάδα για να την παρακολούθηση αγώνων και της εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κατατεθεί περισσότερες από 90 αιτήσεις αποφυλάκισης. Όσες εκκρεμούν, θα κριθούν τις επόμενες ημέρες.
Διαβάστε επίσης:
Ρέντη: Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη έλαβε ο 18χρονος
Τα πρώτα λόγια του πατέρα του 18χρονου: «Έκανε ένα λάθος, πρέπει να τον κρεμάσουμε;»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alphabet: Στα 113,83 δισ. δολάρια τα έσοδα στο τέταρτο τρίμηνο – Διπλασιάζει τις δαπάνες για επενδύσεις στο ΑΙ
- Snap: Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις στο 4ο τρίμηνο – Ανακοίνωσε πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών ύψους 500 εκατ. δολαρίων
- Η Αίγυπτος απαγόρευσε την διαδικτυακή πλατφόρμα παιχνιδιών Roblox
- Qualcomm: Απογοήτευσε με την καθοδήγησή της για το τρέχον τρίμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.