ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η Κυβέρνηση Τσίπρα εξακολουθεί να ζει σε ένα δικό της παράλληλο κόσμο», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση φέρνει για ψήφιση στη Βουλή 4ο μνημόνιο.
«Το χειρότερο όλων, με τα πιο σκληρά μέτρα λιτότητας, χωρίς να διασφαλίζει τη χρηματοδότηση της χώρας. Μειώνει κατά 18% τις συντάξεις, μειώνει το αφορολόγητο κάτω από τα 5.900 ευρώ. Και θέλει να συνεχίσουν οι Έλληνες να ανέχονται τα ψέματά της με τα περίφημα δήθεν αντίμετρα. Αυτά που για να ενεργοποιηθούν χρειάζονται πλεονάσματα απλησίαστα, ακόμη και με τη σκληρή υπερφορολόγηση που επιβάλλει. Η Νέα Δημοκρατία είναι ξεκάθαρη: Καμία ανοχή, καμία συνενοχή», πρόσθεσε ο κ. Κικίλιας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκλεισε η επώδυνη συμφωνία: Μεγάλες περικοπές σε συντάξεις – Στα 5.681 το αφορολόγητο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μοσκοβισί: «Πολύ θετική εξέλιξη για την Ελλάδα η συμφωνία στην Αθήνα»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βόμβα από τον εκπρόσωπο του Σόιμπλε: Η δεύτερη αξιολόγηση δεν έχει ολοκληρωθεί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βλάσης Φρυσίρας: «Ο χρόνος ήταν απλόχερος απέναντί μου»
- Τιμές ρεύματος: Μεγάλες αυξήσεις στα μπλε τιμολόγια-Ποια είναι τα φθηνότερα μπλε
- Βύρων Βασιλειάδης: Ναυπηγεί 14 πλοία με την Venergy Maritime και υλοποιεί μεγάλη επένδυση στην Αίγυπτο με την Antipollution
- Ο Χορός των Ρόδων στο Μονακό, τα Μπαλέτα της Γενεύης για «καλό σκοπό», η Ελληνίδα «Μις Μαρπλ» και η «Απαγωγή», «η Ζωή μας Καλά» από την Αϊνόλα Τερζοπούλου, η Ευρώπη Ασφαλιστική για τους συνεργάτες της και Πάσχα στην Αθήνα;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.