ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα συνομιλία με τον ηγέτη των Εργατικών Κιρ Στάρμερ είχε στο περιθώριο της Διάσκεψης για την Κλιματική Αλλαγή (COP28) στο Ντουμπάι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον ηγέτη των Εργατικών έγινε όταν ο κ. Μητσοτάκης πήγαινε στην εκδήλωση GR-eco Islands.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο τετ α τετ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Κιρ Στάρμερ ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό.
Στο Ντουμπάι βρίσκεται και ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ρίσι Σούνακ, ωστόσο προφανώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε «μήνυμα», συναντώντας τον ηγέτη της αντιπολίτευσης.
Διαβάστε επίσης:
Κυριάκος Μητσοτάκης: Πιστεύω πολύ στο σχέδιο GR-eco Islands – Γιατί επιλέχθηκε ο Πόρος
Αμετανόητος ο Σούνακ: Ζήτημα νόμου η παραμονή των Γλυπτών του Παρθενώνα στο Λονδίνο
Ερντογάν: Έγκλημα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας όσα συμβαίνουν στη Γάζα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα φάρμακα για το αδυνάτισμα: Στα σκαριά νέοι συνδυασμοί, στόχος η απώλεια μυϊκής μάζας, εξηγεί ο Πλ. Τζούλης
- Σε ρυθμούς ανανέωσης οι Έλληνες εφοπλιστές: Τα παλιά πλοία φεύγουν, τα νέα έρχονται
- Γιώργος Μουτάφης: Ποιος είναι ο Ελληνας επικεφαλής της Fincantieri που «χτίζει» πλοία σε όλο τον κόσμο
- Ομιλία Μητσοτάκη: Η γκρίνια και η τσέπη
