ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ομιλία πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο στο πλαίσιο του Greek Investment Conference του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της Morgan Stanley στο Λονδίνο.
«Η Ελλάδα έχει κάνει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Έχουμε πολλές επιχειρήσεις που αξίζουν την προσοχή των ξένων θεσμικών επενδυτών», ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του ο πρωθυπουργός στέλνοντας ισχυρό μήνυμα πως η Ελλάδα γύρισε σελίδα, με μετρήσιμα πλέον αποτελέσματα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης νωρίτερα πραγματοποίησε επαφές με τους παριστάμενους εκπροσώπους των ελληνικών εισηγμένων και τους θεσμικούς επενδυτές.
Στο συνέδριο δίνουν το «παρών» ο κ. Kων/νος Μαύρος από την ΔΕΗ Ανανεώσιμες, ο Αλέξανδρος Εξάρχου, CEO της Ιντρακάτ, ο Λάµπρος Παπακωνσταντίνου πρόεδρος Ideal, η κα Άννα Καλλιάνη, Πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ο ιδρυτής και CEO του Ομίλου PeopleCert, Βύρων Νικολαΐδης, ο Δημήτρης Σ. Θεοδωρίδης, αντιπρόεδρος της Intracom, ο Ορέστης Τσακαλώτος, Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ομίλου Qualco και ο Κωνσταντίνος Μπήτρος της HIG Capital).
συνεχής ενημέρωση….
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βόρεια Μακεδονία: Διπλωματικό διάβημα της Πρεσβείας της Ελλάδας στα Σκόπια για πανό με τη «Μεγάλη Μακεδονία»
- Πούτιν: Μετέφερε στον Τραμπ το μήνυμα της Τεχεράνης για το τέλος του πολέμου στο Ιράν
- Τραμπ για Ζελένσκι: Ήρθε η ώρα η Ουκρανία να αποκτήσει νέο πρόεδρο
- Ελευσίνα: Μαχαίρια, σιδερογροθιά και κουκούλες βρέθηκαν στα σπίτια των δύο κατηγορουμένων για την απόπειρα ανθρωποκτονίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.