Στόχος αγνώστων έγινε η Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, λίγο μετά το μεσημέρι.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “ομάδα αναρχικών επετέθη με πέτρες και βαριοπούλες στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας επί της Λεωφόρου Αθηνών 58, και έσπασε τις τζαμαρίες του κτηρίου στο ισόγειο”.



Διαβάστε επίσης:
Abercrombie & Fitch: Άλμα 30% στις πωλήσεις τριμήνου – Ανεβάζει τον πήχη για το έτος
Volotea: Τρία νέα δρομολόγια από Αθήνα – Αύξηση της χωρητικότητας στον ΔΑΑ
Ι. Μασούτης: Ο νέος προϋπολογισμός προσθέτει αξία στις επιχειρήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιοι ήταν οι δύο πιλότοι του Phantom που συνετρίβη στην Τανάγρα
- EKT: Προς νέα αύξηση των επιτοκίων την ερχόμενη Πέμπτη
- Ατομικός «κουμπαράς» για όλα τα παιδιά έως 18 ετών- Το νέο μέτρο που «πατά» στο γερμανικό μοντέλο Frühstart-Rente
- Κατώτατος μισθός: Πάνω από 950 ευρώ το 2027 – Στα 1.000 ευρώ το 2028 και οι φόβοι της αγοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.