Η νέα εμφάνιση αποτελεί έμπνευση του Alfa Romeo Centro Stile από την αύρα της πρωτεύουσας της παγκόσμιας διασκέδασης.
Η συμμετοχή της Alfa Romeo στο Grand Prix του Λας Βέγκας είναι με ένα μονοθέσιο βαμμένο ειδικά για την περίσταση, σε σχέδιο που εμπνεύστηκε το Centro Stile της εταιρείας. Εμπρός από το εμβληματικό ξενοδοχείο Aria Resort & Casino, οι οδηγοί Valtteri Bottas και Zhou Guanyu μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αποκάλυψαν στο κοινό την νέα εμφάνιση του μονοθεσίου. Το αυτοκίνητο είναι κατά βάση μαύρο, ωστόσο από το cockpit και πίσω μοιάζει ντυμένο με τραπουλόχαρτα που έχουν το τετράφυλλο τριφύλλι, κόκκινες καρδιές -όπως στις πραγματικές τράπουλες- και τον αριθμό 6. Ο τελευταίος δεν είναι διαλεγμένος τυχαία αλλά αναφέρεται στη διάρκεια της συνεργασίας με την αγωνιστική ομάδα της Sauber.
Η ειδική εμφάνιση για το συγκεκριμένο αγώνα δεν αφορά αποκλειστικά στο μονοθέσιο το ίδιο. Αφορά επίσης στις φόρμες των πιλότων που είναι διακοσμημένες με χρυσό τετράφυλλο τριφύλλι και επίσης χρυσούς χαρακτήρες για τον αριθμό και το όνομα του κάθε οδηγού. Σήμερα στις ελεύθερες δοκιμές οι Bottas και Zhou σημείωσαν την 5η και 18η επίδοση αντίστοιχα. Οι κατατακτήριες δοκιμές είναι προγραμματισμένες για αύριο στις 10:00 ώρα Ελλάδος.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: Την περίοδο πριν αναλάβει ο ΑΔΜΗΕ το έργο αφορά η έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
- Βαγγέλης Μαρινάκης: Δείτε live την ομιλία του στο συνέδριο του Economist
- Παπουτσάνης: Στο 23,3% το ποσοστό του Μενέλαου Τασόπουλου μετά την αγορά 40.000 κοινών μετοχών
- Τα βρετανικά δικαστήρια δικαίωσαν την πρώην σύζυγο του πλουσιότερου ανθρώπου στη Ρωσία – Επίδικο assets έως και 9 δισ. δολ.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα

Γιάννης Αλαφούζος: Πλοίο της Kyklades Maritime είναι το πρώτο τάνκερ που φόρτωσε πετρέλαιο από το λιμάνι της Ταρτούς στη Συρία
Ο άγνωστος εφοπλιστής Μιχάλης Παπαϊωάννου της Helikon Shipping που ναυπηγεί 9 πλοία και διαχειρίζεται άλλα 40

Γιατί πούλησαν χθες οι Ελληνάρες, τα μυστήρια της ΓΕΚ, οι εκπλήξεις της ΑΚΤΩΡ, το γαλλικό μοντέλο ΚΜ και Πιέρ για τις οικογένειες, το παρασκήνιο της μονομαχίας Ιβάν – Τέλη, τι συμβαίνει με Μυλωνάκη, η γιαγιά με τα 900.000 ευρώ, κάτι ετοιμάζει ο Θανάσης Μαρτίνος
