ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενωθούν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.
Μετά από χρόνια σχέσης, ο γνωστός επιχειρηματίας και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και η διάσημη ηθοποιός πήραν την απόφαση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.
Μάλιστα, η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Φως των ΣΠΟΡ», σύμφωνα με την οποία, το ερωτευμένο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στην Αθήνα.
Ειδικότερα, η αναγγελία αναφέρει τα εξής:
«Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

Δείτε το βιντεο από το Happy Day:
Διαβάστε επίσης:
Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: H τρυφερή αγκαλιά στο θέατρο «Παλλάς»
Τα Φιλαράκια: «Μόνικα» και «Τζόι» αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάρος: Για επικίνδυνη σωματική βλάβη η δικογραφία εναντίον του οδηγού ταξί που ξυλοκόπησε ηλικιωμένο
- ΕΕ: 180 δισ. ευρώ ενδέχεται να κοστίσουν ξηρασία και καύσωνες
- Φωτιά στην Άνδρο καίει στην περιοχή Κάτω Απρόβατος – Εστάλη 112
- Πάρος: «Το μετανιώνω αλλά με βάρεσε πρώτος» – Τι υποστηρίζει ο οδηγός ταξί που ξυλοκόπησε υπάλληλο εταιρείας ενοικίασης οχημάτων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.