ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανοδικά για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα έκλεισαν οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να ανατρέψουν την αρνητική εικόνα για το σύνολο της εβδομάδας.
Ειδικότερα το WTI παράδοσης Δεκεμβρίου έκλεισε την Παρασκευή με άνοδο 1,43 δολάρια ή +1,9%, για να διαμορφωθεί στα 77,17 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.
Ωστόσο σε επίπεδο εβδομάδας το πιο ενεργό συμβόλαιο έκλεισε με απώλειες της τάξης του 4,2%.
Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα πτώσης για το αμερικανικό αργό.
Στο ICE Futures Europe, το Brent Ιανουαρίου έκλεισε την Παρασκευή με άνοδο 1,42 δολάρια για να διαμορφωθεί στα 81,43 δολάρια το βάρελι.
Διαβάστε επίσης
Συνεχίζονται οι απώλειες για τον χρυσό – Έκλεισε στα 1.937, 7 δολ. η ουγγιά
Bostic (FED): Θα φτάσουμε στον στόχο του 2% χωρίς νέες αυξήσεις
Η ΕΚΤ αναγνωρίζει πλέον τις αξιολογήσεις της Scope Ratings
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Απειλεί με «μέτρα» εναντίον των εβραϊκών οικισμών στη Δυτική Όχθη – «Θα απαντήσουμε» σε τυχόν κυρώσεις, λέει ο Σααρ
- Ευρωαγορές: Με απώλειες 1,1% το «ποδαρικό» του DAX στον Σεπτέμβριο
- Ρωσία: Θα απαντήσουμε στις αντιρωσικές ενέργειες της Γερμανίας
- Συνελήφθη 90χρονος που οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα της Αττικής Οδού – Είχε ληγμένη άδεια οδήγησης από το 2018
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.