Στο Open επιστρέφει ο Τζώνη Καλημέρης, αναλαμβάνοντας Διευθυντής Επιχειρησιακής Λειτουργίας. Παράλληλα, εντάσσεται στο Δ.Σ. του σταθμού.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το OPEN καλωσορίζει τον Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Επιχειρησιακής Λειτουργίας (Chief Operating Officer) και παράλληλα εντάσσεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του τηλεοπτικού σταθμού.
Ο Τζώνης Καλημέρης, καταξιωμένο στέλεχος με τεράστια εμπειρία σε επιτελικές θέσεις των μεγαλύτερων ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών και βαθιά γνώση της σύγχρονης τηλεοπτικής βιομηχανίας, θα ενισχύσει καθοριστικά τον στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση για την περαιτέρω ανάπτυξη του σταθμού.
Διαβάστε επίσης:
Σάκης Τανιμανίδης: Τι απαντά για την υπόθεση φοροδιαφυγής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Noval Property: Από 26 Ιουνίου η καταβολή μερίσματος ύψους 0,07 ευρώ/μετοχή
- Εξαρθρώθηκε σπείρα τηλεφωνικών απατών: Είχαν call center και εισπράκτορες και η λεία τους έφτασε τα 1,6 εκατ. ευρώ
- Υπουργείο Παιδείας: Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται στα σχολεία – Θεσπίζεται ολοκληρωμένο πλαίσιο για την ασφαλή χρήση της
- Orilina Properties: Ξεκινά πρόγραμμα αγοράς έως 700.000 ιδίων μετοχών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.