ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα 4,4 δισ. της ΔΕΗ, οι 10 εφοπλιστές και ο χαμός με την ΑΜΚ, τα φαντάσματα του Ανδρουλάκη, ποιος είναι ο εφοπλιστής Ρασπόποφ, Νορβηγοί οπλάδες στην Αθήνα και στο σφυρί το σπίτι της Λεβέντη
Να γνωστοποιηθούν τα προϊόντα της αθέμιτης κερδοφορίας των δυο πολυεθνικών εταιρειών στις οποίες επιβλήθηκε πρόστιμο ζητάει η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας με εξώδικη πρόσκλησης της προς την Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς και τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα.
Με το εξώδικο η οργάνωση των καταναλωτών ζητάει από το υπουργείο να ανακοινώσει δημόσια τους κωδικούς των προϊόντων, την επωνυμίες και γενικότερα οποιοδήποτε προσδιοριστικό στοιχείο έχει έτσι ώστε να προκύψει η περιγραφή της παράβασης και να υπάρξει ορθή και ακριβής ενημέρωση των καταναλωτών.
Επίσης, ζητάει να ενημερωθεί για το χρονικό διάστημα που οι δυο πολυεθνικές παραβίασαν τη νομοθεσία, ρωτάει εάν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης προτίθεται να επιβάλει ανώτατες τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες σημαντικά για τη διαβίωση των καταναλωτών, και εάν έλεγξε η ΔΙΜΕΑ την αρχική τιμή επί της οποίας υπολόγισαν οι δυο πολυεθνικές την έκπτωση τουλάχιστον 5% για τουλάχιστον 6 μήνες για όσα από τα προϊόντα τους που συμμετέχουν στη σχετική πρωτοβουλία, ώστε να αποκλειστεί ότι υπολογίστηκε η έκπτωση με αυξημένη τιμή.
Διαβάστε επίσης:
Καραβίας: Οι 3 στόχοι της Eurobank – Επιβεβαίωσε τη διανομή μερίσματος στο 25%
Πολάκης για απουσία Κασσελάκη από την εκδήλωση για τον Σημίτη: «Μπράβο Στέφανε!»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αθανάσιος Δαβάκης: Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Intracom Defense
- Metlen: Αγορά 12.500 μετοχών από την Gioralex Holdings ύψους 505.505 ευρώ
- Κυρανάκης: «Το επόμενο δεκαήμερο το νομοσχέδιο για πλήρη απαγόρευση της κυκλοφορίας ανηλίκων με ηλεκτρικό πατίνι»
- Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Θεοδωρικάκου – Μασούτη για το πλαφόν κέρδους και τις παρεμβάσεις στην αγορά – Έπεται και νέα σύντομα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.