ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας δήλωσε σήμερα πως οι αναφορές σύμφωνα με τις οποίες η παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος έλαβε προειδοποιήσεις από τις ισραηλινές αρχές να εκκενώσει αμέσως το νοσοκομείο Αλ Κουντς στη Λωρίδα της Γάζας είναι “πολύ ανησυχητικές”.
“Η αναφορά της παλαιστινιακής Ερυθράς Ημισελήνου για απειλές εκκένωσης του νοσοκομείου Αλ Κουντς στη Γάζα είναι πολύ ανησυχητική”, έγραψε ο Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους στην πλατφόρμα X.
“Επαναλαμβάνουμε — είναι αδύνατο να εκκενωθούν νοσοκομεία γεμάτα ασθενείς χωρίς οι ζωές τους να τεθούν σε κίνδυνο”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Γάζα: Συνολικά 8.005 νεκροί εκ των οποίων 3.324 παιδιά – 20.242 τραυματίες από τις 7 Οκτωβρίου
Ισραήλ: Ο Νετανιάχου λέει πως δεν είχε προειδοποιηθεί για την επίθεση που σχεδίαζε η Χαμάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προτάσεις με δυνατά φαβορί για το Σαββατοκύριακο
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ήταν λάθος που έβαλα το κρακεράκι στο στόμα μου – Δεν θα είναι καθόλου ομαλή η διαδικασία στη δίκη για τα Τέμπη
- Health-IQ: Νέο ψηφιακό εργαλείο για αξιολόγηση και διαφάνεια στο ΕΣΥ
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Στον εισαγγελέα ο γνωστός ο γκαλερίστας μετά την έφοδο του ελληνικού FBI – Το βίντεο με το Ευαγγέλιο που τον «έκαψε»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.