ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Κλουζ κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας, γεμίζοντας μας εθνική υπερηφάνεια.
Με την υψηλότερη βαθμολογία του προκριματικού (15,366 β., σε πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 6,30), έχοντας ως μοναδική ατέλεια ένα μικρό βηματάκι στην έξοδο, έκλεισε ραντεβού με την επιτυχία για τον τελικό του Σαββάτου (22/04), όπου και αναδείχθηκε νικητής και πρωταθλητής Ευρώπης για τρίτη συνεχόμενη φορά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η δίαιτα αποτοξίνωσης 2 ημερών που θα κάνεις μετά το Πάσχα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίαιτα: Τι πιθανότητες έχετε να την χαλάσετε κάθε φορά που βγαίνετε από το σπίτι (ποσοστά)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Χανταμπάκης και Χούτος συναντήθηκαν ξανά – Το παγωτό και ο χορός (pics-video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Ετοιμαστείτε να γίνουν τα Στενά του Ορμούζ νεκροταφείο», απειλεί πρώην διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης
- Παπασταύρου από Αιτωλοακαρνανία: «Υλοποιούμε στη Δυτική Ελλάδα το μεγαλύτερο δημόσιο φωτοβολταϊκό πάρκο στη χώρα – 17.000 ευάλωτα νοικοκυριά αποκτούν δωρεάν ρεύμα»
- Η νέα εποχή της τραπεζικής: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη και το agentic banking αλλάζουν τα πάντα
- ΟΠΕΚ: Οριακή αύξηση παραγωγής μετά την αποχώρηση των ΗΑΕ στα 188.000 βαρέλια ημερισίως
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.