ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαρινάκης: «Όχι» από τη ΝΔ σε προανακριτική για Τσίπρα και Ποινικούς Κώδικες – Τι απαντά στον Βελόπουλο
«Ο κ. Κασσελάκης, μετά την πολυήμερη απουσία του στις ΗΠΑ, επέστρεψε στην Ελλάδα για να εξυμνήσει την πολιτική του Αλέξη Τσίπρα και να συνεχίσει την τακτική του προκατόχου του, μηδενίζοντας κάθε επιτυχία της χώρας», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης.
«Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, οι Έλληνες θυμούνται τα έργα και τις ημέρες του κ. Τσίπρα που τόσο θαυμάζει ο κ. Κασσελάκης. Οι ηγεσίες στον ΣΥΡΙΖΑ αλλάζουν αλλά η γραμμή μένει ίδια. Άρνηση, τοξικότητα, “όχι σε όλα”», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Διαβάστε επίσης:
Πιερρακάκης: Προχωράει άμεσα στη Βουλή η ρύθμιση για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
Ισραήλ: Νεκρά 4 υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς – Τραυματίες από ρουκέτα στην Αίγυπτο
Ανάγκη να οχυρωθεί η χώρα με μεταρρυθμίσεις και εξοπλισμούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Χωριάτικο»: Εισαγγελική έφοδος στον ΕΦΚΑ Ρόδου για τον Γιαννακόπουλο – Στο μικροσκόπιο 16 φάκελοι
- Περιφέρεια Αττικής: «710 έλεγχοι μέσα σε ενάμιση μήνα σε σχολικά κυλικεία – Διαπιστώθηκαν 72 παραβάσεις, πρόστιμα ύψους 122.500 ευρώ
- Μαρινάκης: «Όχι» από τη ΝΔ σε προανακριτική για Τσίπρα και Ποινικούς Κώδικες – Τι απαντά στον Βελόπουλο
- Θεσπρωτία: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για παράνομη απασχόληση μεταναστών – Δεκάδες συλλήψεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.