ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανδρουλάκης στη ΓΣ του ΣΕΒ: Μόνο το ΠΑΣΟΚ έθεσε ως στόχο την ανάκαμψη της παραγωγικότητας της εργασίας
Με τον πρόεδρο του Ινστιτούτου «Jacques Delors» και πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, Ενρίκο Λέτα, συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, και όπως αναφέρουν αρμόδιες κυβερνητικές πηγές, συζητήθηκαν ευρωπαϊκά θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και οι εξελίξεις σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.
Διαβάστε επίσης:
Ανδρουλάκης για Φώφη Γεννηματά: Το όραμά της για την αναγέννηση του ΕΣΥ, πολύτιμη παρακαταθήκη
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για το νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων του Δημοσίου
Μητσοτάκης: Επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» στις γυναίκες 45-74 ετών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Η Μόσχα θα εντείνει τις επιθέσεις της κατά του Κιέβου
- Γεραπετρίτης: Στόχος της ελληνικής προεδρίας στο ΣΑ του ΟΗΕ η ενίσχυση της διαβούλευσης για ειρηνική επίλυση των διαφορών
- Φρίντριχ Μερτς: Ανέλαβε την ευθύνη για τη συντριβή του CDU στο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία
- Qatar Airways: Ο πόλεμος στο Ιράν ήταν η «μεγαλύτερη κρίση» στην ιστορία της εταιρείας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.