ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το 25% του «Αχιλλέα», τα ραντεβού στο Κολωνάκι, η υπόσχεση της Νίκης, ο «μπροστινός» του Κασιδιάρη, τα στοιχήματα του Σπανάκη και οι 15 της ΝΔ
Σε καλό κλίμα η συνάντηση του Χάρη Δούκα με τον απερχόμενο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο δημαρχείο της Πλατείας Κοτζιά.
«Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά» είπε ο απερχόμενος δήμαρχος υποδεχόμενος τον διάδοχό του στον οποίο θα παραδώσει το χαρτοφυλάκιο τον Ιανουάριο.
«Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση», απάντησε εκείνος.
Οι δυο τους είχαν συνομιλήσει δύο φορές τις τελευταίες ημέρες και ο Κώστας Μπακογιάννης, είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να τον συναντήσει, ευθύς μόλις ολοκληρωνόταν οι εκλογικές διαδικασίες.
Στόχος της συνάντησης είναι να υπάρξει ομαλή μετάβαση στο δήμο Αθηναίων και να προχωρήσουν τα έργα στην πόλη.
Δείτε φωτογραφίες:



Διαβάστε επίσης:
Τζόρτζια Μελόνι: Ανακοίνωσε ότι χωρίζει μετά από 10 χρόνια
Κασσελάκης: Όλα όσα θα κάνει μετά το γάμο σήμερα και αύριο στη Νέα Υόρκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Κατέβασε ταχύτητα στο 1,5% η ανάπτυξη του πραγματικού ΑΕΠ το β’ τρίμηνο – Στο 3,3% ο δομικός πληθωρισμός τον Ιούλιο
- ΗΠΑ: Στο 3,7% ο πληθωρισμός PCE τον Ιούλιο – Πάνω από τις προβλέψεις
- Πηγές ΝΔ: Δεν θα ψηφίσουμε την Έλενα Ακρίτα για αντιπρόεδρο της Βουλής
- Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου: Δριμύ κατηγορώ των εργαζομένων για το κλείσιμο της απογευματινής βάρδιας δομής παιδιών ΑμεΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.