ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης διεθνικού χαρακτήρα, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή με εμπορευματοκιβώτια στην Ελλάδα μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης από τη Νότια Αμερική.
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Οικονόμου:
«Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, που εργάστηκε συντονισμένα και αποτελεσματικά για την εξάρθρωση μιας εγκληματικής οργάνωσης με διεθνείς διασυνδέσεις.
Η Ελληνική Αστυνομία με επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και τεχνογνωσία επιτυγχάνει στην πολυεπίπεδη δράση της, στέλνοντας σαφές μήνυμα στα διεθνή ή εγχώρια εγκληματικά δίκτυα.»
Διαβάστε επίσης
Ά. Σκέρτσος: Η Ελλάδα έχει να παίξει ρόλο στο Μεσανατολικό
Γεραπετρίτης: Συνάντηση με τον Ισραηλινό πρέσβη – Καταδίκη κάθε τρομοκρατικής δράσης
Άκης Σκέρτσος: Στο Ισραήλ ο Μητσοτάκης τις επόμενες ημέρες – Την Τετάρτη η επίσημη ανακοίνωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Lafarge: Ξεκινά η δίκη για την χρηματοδότηση τζιχαντιστών στη Συρία
 - Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Απαστράπτουσα στο πάρτι της – mononewsTV
 - Πούτιν: Ζήτησε οδικό χάρτη για την εξόρυξη σπάνιων γαιών – Κέντρα logistics στα σύνορα με Κίνα και Βόρεια Κορέα
 - Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ -Τσιάρας: Μέχρι τέλη του Νοεμβρίου οι πληρωμές προς τους αγρότες