ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο άνδρας που είχε σκαρφαλώσει σε ένα μνημείο και απειλούσε ότι θα πυροδοτήσει μια βόμβα στην πλατεία Πιλσούντσκι της Βαρσοβίας, παραδόθηκε στην αστυνομία.
Το ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι Polsat News μετέδωσε ότι γύρω στις 14.30 (ώρα Ελλάδας) ο άνδρας κατέβηκε από το μνημείο, έβγαλε το μπουφάν του και παραδόθηκε, σηκώνοντας ψηλά τα χέρια.
Ένας αστυνομικός είπε νωρίτερα σε δημοσιογράφο του πρακτορείου Reuters να μην πλησιάσει την πλατεία γιατί «υπήρχε βόμβα» όμως ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας που ρωτήθηκε από το πολωνικό πρακτορείο PAP δεν επιβεβαίωσε ότι ο άνδρας απείλησε να ανατιναχθεί.
Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στην πλατφόρμα Χ διακρίνεται ο δράστης, σκαρφαλωμένος στο μνημείο Σμολένσκ, το οποίο είναι αφιερωμένο στα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας του 2010, όταν σκοτώθηκαν 96 άνθρωποι μεταξύ των οποίων ο τότε πρόεδρος της Πολωνίας Λεχ Κατσίνσκι και η σύζυγός του Μαρία.
Ένας πελάτης στο κοντινό ξενοδοχείο Sofitel, που βλέπει στην πλατεία, είπε ότι τους ζήτησαν να φεύγουν από το κτίριο μόνο από την πίσω πόρτα.
https://twitter.com/tweetforAnna/status/1713146400672743560
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Έως 28 βαθμούς ο υδράργυρος – Πού θα βρέξει
Ισραήλ και Αίγυπτος συμφώνησαν να ανοίξει η διάβαση της Ράφα σήμερα το απόγευμα
Τηλεφωνική επικοινωνία του Κυρ. Μητσοτάκη με τον Μπ. Νετανιάχου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο 44χρονος άνδρας που αγνοούταν στη θαλάσσια περιοχή του Πατραϊκού κόλπου
- Σύγκρουση αμαξοστοιχίας της Hellenic Train με Ι.Χ. στην Παναχαϊκή – Καθυστερήσεις στον Προαστιακό Πάτρας
- Πανέτα (ΕΚΤ): Η οικονομία των ΗΠΑ έχει επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος των δασμών Τραμπ
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Έκκληση από 86 χώρες για μία AI «ασφαλή, αξιόπιστη και ακμαία»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.