ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πολωνία αρνήθηκε την είσοδο στην επικράτειά της μελών της ρωσικής αντιπροσωπείας που θα συμμετείχε σε μια υπουργική συνάντηση του ΟΑΣΕ, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Δεκεμβρίου στο Λοτζ, στην κεντρική Πολωνία, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο σήμερα ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Πολωνίας.
Ερωτηθείς από το Γαλλικό Πρακτορείο αν η Βαρσοβία αρνήθηκε την είσοδο στη ρωσική αντιπροσωπεία, ο Λούκας Γιασίνα απάντησε με γραπτό μήνυμα με ένα ξερό «Ναι».
Διαβάστε επίσης
Νόβακ (Ρωσία): Αύξηση κατά 64% για την αξία των εξαγωγών ενέργειας προς την Κίνα
Πολωνία για πτώση πυραύλου: «Δυστυχώς, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για άλλα χτυπήματα»
Δημοσκόπηση: Αυξημένη η δημοτικότητα του Εμανουέλ Μακρόν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Διεθνείς οικονομικοί οργανισμοί προειδοποιούν για κίνδυνο έλλειψης καυσίμων το καλοκαίρι αν μείνει κλειστό το Ορμούζ
- Wall Street: Με νέα ρεκόρ και τον Dow Jones στις 51.000 μονάδες ολοκληρώθηκε ο εκρηκτικός Μάιος
- SpaceX: Εξασφάλισε συμβόλαιο 4 δισ. δολαρίων για τους δορυφόρους την αμυντικής ασπίδας Golden Dome
- ΗΠΑ: Δικαστήριο διέταξε να αφαιρεθεί το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ από το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Κένεντι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.