ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δώδεκα μέλη ΔΕΠ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τους κορυφαίους (top 2%) επιστήμονες του κόσμου, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Πανεπιστήμιο Stanford.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οικονομικού Πανεπιστημίου, η παραπάνω διάκριση αποτελεί ενδεικτικό της σταθερής προσήλωσής του στην αναζήτηση της ερευνητικής αριστείας.
Συγκεκριμένα, οι Καθηγητές που αναφέρονται στη λίστα είναι: Σπινέλλης Διομήδης, Καρλής Δημήτρης, Ξεπαπαδέας Αναστάσιος, Ταραντίλης Χρήστος, Κουτσόπουλος Ιορδάνης, Καβουσανός Εμμανουήλ, Γκρίτζαλης Δημήτριος, Σύρης Βασίλειος, Τουμπής Σταύρος, Πολύζος Γεώργιος, Λάππας Θεόδωρος και Καλογεράκη Βάνα.
Οι Πρυτανικές Αρχές συγχαίρουν θερμά τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου και τους εύχονται να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το επιστημονικό έργο τους.
Διαβάστε επίσης:
Νίκος Χαρδαλιάς: Βόλτα με τον Κώστα Μπακογιάννη στο Κουκάκι
ΟΠΑΠ: Κορυφαία διεθνής διάκριση για την Ομάδα Επενδυτικών Σχέσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cooke-Avramar: Στις επόμενες ημέρες πέφτουν οι υπογραφές με τις τράπεζες
- Παπασταύρου: Ενώνουμε δυνάμεις και ενισχύουμε την ενεργειακή ασφάλεια και γεωπολιτική σταθερότητα της περιοχής
- Elbisco: Τι απαντά σε δημοσιεύματα για τη νέα απόφαση του Αρείου Πάγου στη δικαστική διαμάχη με την Elite
- Οι πανηγυρισμοί της Γιολάντα Καλογεροπούλου στο Allwyn Game Time
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.