ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκροές ύψους 13 δισ. δολαρίων από μακροπρόθεσμα επενδυτικά κεφάλαια κατέγραψε στο γ’ τρίμηνο η BlackRock, τις πρώτες εκροές από την έναρξη της πανδημίας το 2020.
Oι καθαρές εισροές της για το τρίμηνο υποχώρησαν στα 2,57 δισ. δολάρια από 16,9 δισ. δολάρια πέρυσι, εξαιτίας των συνολικών εκροών ύψους 49 δισ. δολαρίων
Οι πελάτες προσέθεσαν 15 δισεκατομμύρια δολάρια στην ξεχωριστή δραστηριότητα της εταιρείας για τη διαχείριση μετρητών και τα κεφάλαια χρηματαγοράς. Τοποθέτησαν 29 δισ. δολάρια στα ETF της εταιρείας και 13 δισ. δολάρια σε αμοιβαία κεφάλαια σταθερού εισοδήματος. Οι επενδυτές απέσυραν 7,7 δισεκατομμύρια δολάρια από ενεργά διαχειριζόμενα κεφάλαια.
Το συνολικό υπό διαχείριση ενεργητικό μειώθηκε σε 9,1 τρισ. δολάρια από το προηγούμενο τρίμηνο.
Η BlackRock ξεπέρασε όμως τις προσδοκίες των αναλυτών για τα κέρδη με ένα άλμα 13% , χάρη στην ταχύτερη από την αναμενόμενη ανάπτυξη της πλατφόρμας διαχείρισης κινδύνων Aladdin και άλλων τεχνολογικών υπηρεσιών.
Η BlackRock κέρδισε 1,64 δισ. δολάρια ή 10,91 δολάρια ανά μετοχή για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, από 1,45 δισ. δολάρια ή 9,55 δολάρια ανά μετοχή ένα χρόνο νωρίτερα.
Οι αναλυτές κατά μέσο όρο ανέμεναν κέρδη 8,26 δολαρίων ανά μετοχή, σύμφωνα με τα στοιχεία της LSEG.
Τα έσοδα της BlackRock αυξήθηκαν κατά σχεδόν 5% σε 4,52 δισ. δολάρια σε σχέση με το προηγούμενο έτος.
Διαβάστε επίσης:
John Paulson: Να απορριφθεί η «εντελώς αβάσιμη» αγωγή του πρώην συνεργάτη μου Ghaffar
Rogers Communications: Νέα «βεντέτα» σε μια από τις πλουσιότερες οικογένειες του Καναδά
Τζιμ Ράτκλιφ: Εφικτό το όνειρο απόκτησης της Manchester United; – Ανταγωνίζεται επενδυτές από Κατάρ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Ήταν η «τελευταία και καλύτερη ευκαιρία» για να πλήξουμε το Ιράν πριν γίνει μια «αφόρητη απειλή»
- Μαρκ Ρούτε: To NATO δεν πρόκειται να εμπλακεί στον πόλεμο του Ιράν
- ΕΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Κολλεγίου Ασφάλειας – Προτεραιότητες η υποστήριξη των κρατών μελών και η προστασία των πολιτών
- Συνάντηση Γενεύης ΗΠΑ-Ιράν: Οι φωνές Αραγτσί σε Γουίτκοφ – Κούσνερ πριν αποφασίσει ο Τραμπ την επίθεση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.