ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) γνωστοποίησε ότι εκπρόσωπος της ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΜΗΣ «ANES FERRIES» σε επικοινωνία με το σωματείο, είπε ότι η εταιρία δεν μπορεί να εξοφλήσει τους μισθούς παρά μόνο να καταβάλει προκαταβολή.
Κατόπιν τούτου, τονίζει η ΠΕΝΕΝ, ότι εάν και σήμερα δεν καταβληθούν οι μισθοί, αύριο το πρωί η ΠΕΝΕΝ με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου θα προχωρήσει σε ακινητοποίηση του πλοίου με σκοπό την ματαίωση των δρομολογίων του Ε/Γ – Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ».
Διαβάστε επίσης:
Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στον 2ο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών
Επιθεώρηση Εργασίας: Νέα πρόστιμα 6,6 εκατ. ευρώ, με όπλο και την ανάλυση δεδομένων
Όλο το βούλευμα απαλλαγής του Πάνου Λασκαρίδη – Τι δήλωσε ο δικηγόρος του, Δημήτρης Πέππας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Washington Post: Ο Ντόναλντ Τραμπ άλλαξε «μυστικά» αεροσκάφος εξαιτίας απειλών του Ιράν
- Υπόθεση Marfin: Στον ανακριτή σήμερα η 46χρονη – Τι αναμένεται να καταθέσει
- Δημόσιο: Μειώθηκαν κατά 237 εκατ. ευρώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς ιδιώτες τον Ιούνιο
- Άγιος Δημήτριος: Νεκρός 38χρονος αστυνομικός μέσα στο υπηρεσιακό του όχημα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.