ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε από την Ολομέλεια το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για τις «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, την ενίσχυση της προστασίας της δημόσιας υγείας και των υπηρεσιών υγείας, το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης της διακίνησης φαρμάκων, την Ενιαία Λίστα Χειρουργείων και άλλες επείγουσες διατάξεις» καθώς και οι δύο υπουργικές τροπολογίες.
Επί της Αρχής και στο σύνολο του νομοσχεδίου «υπέρ» ψήφισε η ΝΔ ενώ όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης το καταψήφισαν.
Η τροπολογία του Υπουργείου Υγείας που αφορά την προμήθεια και διάθεση μονοκλωνικών αντισωμάτων και την παράταση ισχύος των συμβάσεων μίσθωσης έργου για την κάλυψή των αναγκών του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης ψηφίσθηκε από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.
Την καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνική Λύση, Σπαρτιάτες και Νίκη, ενώ με το «παρών» τοποθετήθηκαν ΚΚΕ και Πλεύση Ελευθερίας.
Στην υπουργική τροπολογία που αφορά την ολοκλήρωση του προγράμματος ναυπήγησης του Ταχέως Περιπολικού Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΤΠΚ) υπ. Αρ. 7 (ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ) και για την κάλυψη επισκευαστικών αναγκών των λοιπών ΤΠΚ τ. ΡΟΥΣΣΕΝ του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και της διάταξης σχετικά με τους συντελεστές του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας, θετικά ψήφισαν ΝΔ , ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση. Την καταψήφισε η Νίκη ενώ με το «παρών» τοποθετήθηκαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Σπαρτιάτες και Πλεύση Ελευθερίας.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Οργισμένη αντίδραση του δικαστή Ένγκορον στη διάρκεια της δίκης Τραμπ για απάτη
Wall Street: Ανάκαμψη 1,35% για Nasdaq καθώς υποχωρούν οι αποδόσεις των ομολόγων
Χρυσοχοΐδης: Έρχονται γενναία κίνητρα για τους γιατρούς στα νησιά και νέες διοικήσεις στα νοσοκομεία
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις
Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cape Ermoupolis: Άλλο ένα νεότευκτο για την Cape Maritime της Ευγενίας Ανδριανοπούλου
- Επ. Κεφαλαιαγοράς: Πράσινο φως στο ενημερωτικό για Αττικά Πολυκαταστήματα
- Χρηματιστήριο: Τι δείχνει το κλείσιμο στην Aktor, το υψηλό 18 ετών για ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, το ράλι στην Attica και το ιστορικό υψηλό της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Αριστείδης Πίττας (Euroseas): Παραγγελία δύο πλοίων κοντέινερ αξίας $64,52 εκατ. – mononewsTV
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.