ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη είναι η κατ’ ίδιαν συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη με τον Σωκράτη Φάμελλο στη Βουλή.
Στην αρχή της συνάντησης τους, ο κ. Κασσελάκης ανακοίνωσε στον Σωκράτη Φάμελλο ότι θα συνεχίσει το έργο του, ως πρόεδρος της ΚΟ.
Και οι δυο έστειλαν μήνυμα ενότητας, λέγοντας παράλληλα ότι η Βουλή είναι η «έδρα της παραγωγικότητας» εξηγώντας όμως ότι ειναι ιδιαιτέρως σημαντική η επαφή με την κοινωνία.
Αμέσως μετά τη συνάντησή τους, ο κ. Κασσελάκης αναμένεται να ξεναγηθεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και να συνομιλήσει με τους βουλευτές.
Υπενθυμίζεται ότι νέος διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τοποθετήθηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Γιώργος Τσίπρας, εκπρόσωπος τύπου το κόμματος η Δώρα Αυγέρη και διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου ο Μανώλης Καπνισάκης.
Διαβάστε επίσης:
Φίλης: Ο Κασσελάκης έχει ύφος Τραμπ – Ο Τσίπρας φταίει για τις ήττες του ΣΥΡΙΖΑ
Νέος εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ο Νίκος Ρωμανός
ΣΥΡΙΖΑ: Σε Αυγέρη, Καπνισάκη και Γιώργο Τσίπρα οι πρώτοι ρόλοι που ανέθεσε ο Κασσελάκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Τα assets του Ισραήλ καταγράφουν τις χειρότερες επιδόσεις – Βουτιά άνω του 12% για τον Tel Aviv 35
- Ideal Holdings: Στα €3,20 η ανώτατη τιμή διάθεση των προσφερόμενων μετοχών των Attica Πολυκαταστήματα για την εισαγωγή στο Euronext
- Νέος επενδυτής στη Mailo’s – Η Halcyon Equity Partners αποκτά συμμετοχή και επιταχύνει την επέκταση του brand
- Πάνω από 6 φορές καλύφθηκε το placement της Cenergy
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.