ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Aπευθυνόμενος για πρώτη φορά στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατήγγειλε σήμερα την “εγκληματική επιθετικότητα” της Ρωσίας στην Ουκρανία και καταδίκασε επίσης το δικαίωμα που έχει η Μόσχα να ασκεί βέτο στο Συμβούλιο.
“Οι περισσότερες χώρες στον κόσμο αναγνωρίζουν την αλήθεια για αυτόν τον πόλεμο”, τόνισε ο Ζελένσκι, μιλώντας ενώ μπροστά του καθόταν ο Ρώσος πρεσβευτής στον ΟΗΕ Βασίλι Νεμπένζια.
“Πρόκειται για μια εγκληματική και αδικαιολόγητη επίθεση της Ρωσίας εναντίον της χώρας μας, μια επίθεση που στοχεύει να καταληφθεί το έδαφος και οι πόροι της Ουκρανίας“, σημείωσε.
Διαβάστε επίσης:
Πισπιρίγκου: Κληρονομική νόσος σκότωσε τα κορίτσια, σύμφωνα με την ιατροδικαστή
ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα καταδικάζει τις στρατιωτικές ενέργειες του Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τούρκος Αξιωματούχος για κατάρριψη ιρανικού πυραύλου: «Πιστεύουμε ότι στόχος ήταν στρατιωτική βάση στην Κύπρο»
- Κιμ Γιονγκ Ουν για τη Μέση Ανατολή: «Αν το Ιράν ζητήσει πυραύλους, θα του στείλουμε»
- ΗΠΑ: Ήπια βελτίωση στην ιδιωτική απασχόληση τον Φεβρουάριο – Περιορισμένη δημιουργία θέσεων εργασίας
- Χέγκσεθ: Η ιρανική κυβέρνηση είναι ήδη τελειωμένη και το ξέρει – Σύντομα θα έχουμε τον πλήρη έλεγχο του Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.