ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Καλά νέα» η επιστροφή της Ελλάδας στην επενδυτική βαθμίδα τόνισε ο Επίτροπος Οικονομίας, Πάολο Τζεντιλόνι ερωτηθείς σχετικά.
«Το γεγονός ότι η Ελλάδα επέστρεψε στην επενδυτική βαθμίδα σε αυτόν τον πρώτο οίκο αξιολόγησης είναι καλά νέα, βεβαίως για την ΕΕ, την Eυρωζώνη και ειδικά για την Ελλάδα» υπογράμμισε ο Πάολο Τζεντιλόνι προσθέτοντας ότι «αυτά τα θετικά νέα είναι ιδιαιτέρως σημαντικά επίσης καθώς τους τελευταίους μήνες η Ελλάδα βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν αριθμό φυσικών καταστροφών και το γεγονός ότι από μακροοικονομική και οικονομική άποψη το να υπάρχει αυτή η πρόοδος είναι πολύ καλό για τη χώρα».
Διαβάστε επίσης:
Ο Χρήστος Στυλιανίδης νέος υπουργός Ναυτιλίας μετά την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη
Παραιτήθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης από τη θέση του Υπουργού Ναυτιλίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μιχαηλίδου: Στο επίκεντρο δημογραφικό, στέγαση και «brain regain» – Τα μέτρα για νέες οικογένειες και επιστροφή Ελλήνων
- Κωνσταντίνος Τασούλας στη συνέλευση της Κυπρίων Εφοπλιστών: Η θάλασσα υπήρξε δρόμος επικοινωνίας, πεδίο δημιουργίας και πηγή ευημερίας
- Σεισμός 4 Ρίχτερ στην Εύβοια
- Νίκος Χριστοδουλίδης: Το κυπριακό νηολόγιο πλοίων έχει καταγράψει αύξηση που ξεπερνά το 27%.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.