ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κύμης: 880.000 ευρώ από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τον εκσυγχρονισμό της σχολής
Τη σορός ενός άνδρα εντόπισαν το απόγευμα του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή «Τουρκονέρι» στα Ελληνικά Ευβοίας άνδρες του Λιμενικού.
Ο Λιμενάρχης Αιδηψού Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Σωτήρης Δανίκας με τον Διοικητή του Α’ Λ/Τ Ωρεών Σημαιοφόρου Δήμο Κρεμμύδα και στελέχη της υπηρεσίας κατάφεραν να προσεγγίσουν και να ανασύρουν τη σορό.
Πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ αναφέρουν πως η σορός ανήκει στον 77χρονο αγνοούμενο από την Πάλτση Μαγνησίας, καθώς φαίνεται να αναγνωρίστηκε από συγγενείς του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πτώμα βρέθηκε παραμορφωμένο, σφηνωμένο σε κορμούς δέντρων και λάσπης. Επάνω του είχε μείνει μόνο η μπλούζα του και κλήθηκε η σύζυγος να αναγνωρίσει το ρούχο μέσα από φωτογραφίες. Επιβεβαίωσε πως είναι ο σύζυγός της και αύριο θα μεταβεί η οικογένεια στην Αιδηψό για να παραλάβει την σορό από γραφείο κηδειών όπου έχει μεταφερθεί.
Διαβάστε επίσης
Πολιτική Προστασία: Στους 7 οι αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Daniel
Απεγκλωβισμός 58 ατόμων από την παραλία Χορευτό Μαγνησίας
Κακοκαιρία Daniel: Προειδοποιητικά μηνύματα για πιθανές πλημμύρες σε πάνω από 30 χωριά στη Λάρισα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Άδικο το πρόστιμο της ΕΕ στην Google – Απειλεί ξανά με δασμούς
- Giorgio Armani: η πορεία του θρύλου που εκτοξεύθηκε από το μηδέν στα 2,4 δισεκατομμύρια
- Γουόρεν Μπάφετ: Τα μαθήματα ζωής και επενδύσεων του «γκουρού» των αγορών
- Πώς θα γίνεται η εκπαίδευση και πιστοποίηση των τεχνικών επαγγελμάτων – Μιλούν στο mononews Χορμόβα, Δαμίγος
