ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λόγω πιθανής υπερχείλισης του ποταμού Πηνειού.
Μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους των περιοχών Φαρκαδόνα, Κλοκοτό, Γεωργανάδες και Πετρόπορος προκειμένου να απομακρυνθούν απ’ αυτές λόγω πιθανής υπερχείλισης του ποταμού Πηνειού.
Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Φαρκαδόνα απομακρυνθείτε προς Γριζάνο και αν βρίσκεστε στις περιοχές Κλοκοτός, Γεωργανάδες και Πετρόπορος απομακρυνθείτε προς Οιχαλία λόγω πιθανής υπερχείλισης του ποταμού Πηνειού. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».
Διαβάστε επίσης
Κακοκαιρία Daniel: Μήνυμα 112 στη Φαρκαδόνα Λάρισας
Κακοκαιρία Daniel: Στους 6 έφτασαν οι νεκροί – Βούλιαξε ο κάμπος της Θεσσαλίας, ανησυχία για τον Πηνειό – 1791 διασώσεις από την Τρίτη (upd)
Διακοπή κυκλοφορίας στην εθνική οδό στο τμήμα από Λαμία έως Κατερίνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν τα πλοία στα Στενά του Ορμούζ – Προειδοποίηση από τις ΗΠΑ στους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την Μέση Ανατολή
- Μεντβέντεφ: Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή, αν ο Τραμπ συνεχίσει την παράλογη πορεία του
- FT: Πώς το Ισραήλ παρακολουθούσε την Τεχεράνη και έφτασε στη δολοφονία Χαμενεϊ
- Τι θα κάνει ο «Κίμων» και οι «Οχιές» στην Κύπρο, ο Δένδιας στη Μεγαλόνησο και οι Βρετανοί στον κόσμο τους, τι θα γίνει με ανασχηματισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.