ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μετέφερε τον στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την ισχυρή μας ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και τόνισε ότι η ΕΕ είναι σε επαφή με τις ελληνικές αρχές για κινητοποίηση υποστήριξης.
“Η Ευρώπη βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Τουρκία.
Είμαστε έτοιμοι να ενεργοποιήσουμε τον Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας της ΕΕ. Μετέφερα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την ισχυρή μας ευρωπαϊκή αλληλεγγύη. Είμαστε σε επαφή με τις ελληνικές αρχές για να κινητοποιήσουμε υποστήριξη” σημείωσε με ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ.
Διαβάστε επίσης:
Απώλειες για το πετρέλαιο έπειτα από 9 συνεχόμενες επικερδείς συνεδριάσεις
Χρυσός: Νέες απώλειες με το βλέμμα στραμμένο στα μακροοικονομικά δεδομένα
ΗΠΑ: Καταδικάζουν την απαγόρευση ανανέωσης διαβατηρίων για τους Λευκορώσους του εξωτερικού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Oμοσπονδιακό δικαστήριο: Η πολιτική απέλασης των φιλοπαλαιστίνιων αλλοδαπών φοιτητών στις ΗΠΑ συνιστά παραβίαση του Συντάγματος
- Φιλιππίνες: Πέντε νεκροί στον σεισμό των 6,9 βαθμών
- Intralot: Με ανώτατη τιμή στο 1,27 ευρώ ανά μετοχή ξεκινά η συνδυασμένη προσφορά για την άντληση έως 450 εκατ. ευρώ
- Στάρμερ: Κάλεσε τους ψηφοφόρους να απορρίψουν τον «δρόμο της παρακμής»
