ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή νότια της Μεγίστης (Καστελόριζο), για τον εντοπισμό ενός αγνοούμενου 36χρονου υπηκόου Φιλιππίνων, μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου μεταφοράς κοντέινερ.
Σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων του ο 36χρονος αναζητήθηκε σήμερα το πρωί αλλά τελικά διαπιστώθηκε ότι αγνοείτο. Το πλοίο είχε αναχωρήσει από τη Μάλτα με προορισμό την Τουρκία.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για ταυτότητες: Να έχουμε εμπιστοσύνη στην Εκκλησία
Πυρκαγιά στη Μεσσηνία: Μήνυμα 112 για εκκένωση στην περιοχή Ασπροπουλιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρονάλντο: Τίμησε την Τζορτζίνα με ένα Rolex €52.500 – Ωχριά μπροστά στο μονόπετρο αξίας €3 εκατ.
- Μητσοτάκης: Σύσκεψη για το κυκλοφοριακό – Προτάσεις για Κηφισό, έξυπνα φανάρια και ΜΜΜ
- Επίτροπος Άμυνας ΕΕ: Η ΕΕ πρέπει να οικοδομήσει «γρήγορα, χωρίς δικαιολογίες» και με μειωμένη συμβολή των ΗΠΑ στην άμυνά της
- Τσιάρας: Σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης για την κτηνοτροφία – Αν χρειαστεί θα συνεχιστεί το πρόγραμμα αναπλήρωσης εισοδήματος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.