ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη στιγμή που ένας 52χρονος βάζει φωτιά στην περιοχή Δοκός της Χαλκίδας αποτυπώνει βίντεο που ήρθε στην κατοχή των αρχών, οδηγώντας τους έτσι στην σύλληψη του εμπρηστή.
Το βίντεο που δημοσιοποίησε το ΟPEN προέρχεται από κάμερες ασφαλείας εργοστασίων στην περιοχή Δοκός. Στη περιοχή ξέσπασαν δύο εστίες φωτιάς σε απόσταση μόλις 200 μέτρων μεταξύ τους.
Όπως φαίνεται, ο εμπρηστής σταμάτησε με το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου, δίπλα στο νεκροταφείο της Χαλκίδας και λίγη ώρα αργότερα -ακριβώς σε εκείνο το σημείο- ξεκίνησε η πυρκαγιά.
Ο άνδρας κατηγορείται για εμπρησμό σε βαθμό κακουργήματος και τη Δευτέρα θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.
Διαβάστε επίσης
Υπό μερικό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Λακωνία και Αργολίδα
Συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης: Από τη διαχείριση της κρίσης, περάσαμε στη δημιουργία ανάπτυξης και νέων ευκαιριών
- Σκέρτσος: Η αυστηρή Moody’s βλέπει όσα αρνείται να δει ο κ. Τσίπρας
- Όλυμπος: Διάσωση 34χρονου που είχε χαθεί τραυματιστεί σε δύσβατο σημείο
- Συμφωνία της Μέκκας: Η Τουρκία «θα εξετάσει» ενδεχόμενες στρατιωτικές ανάγκες της Σαουδικής Αραβίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.