ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη ΜΕΘ του Ασκληπιείου Βούλας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος ο 48χρονος άνδρας, ο οποίος το πρωί σε θαλάσσια περιοχή στο Λαγονήσι, στην προσπάθειά του να σώσει το 8χρονο γιο του που παρασύρθηκε με θαλάσσιο στρώμα από τους ισχυρούς ανέμους, έχασε τις αισθήσεις του.
Ο 8χρονος διασώθηκε από θαλάσσιο μέσο αναψυχής και είναι καλά στην υγεία του.
0 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Διαβάστε επίσης:
Αττική Οδός: Κλειστή λόγω εργασιών η είσοδος από Λ. Κύμης στο ρεύμα προς Ελευσίνα
Παγώνη: Ανησυχία για την εξάπλωση της παραλλαγής Eris – Τα συμπτώματα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Αεροπορική επιδρομή στη Γάζα με στόχο υψηλόβαθμο διοικητή της Χαμάς
- Πλακιάς κατά Καρυστιανού: Αυτή ευθύνεται που ο Καραμανλής παραπέμφθηκε για πλημμέλημα
- FT για χαρτοφυλάκιο Τραμπ: «Τζόγαρε» εκατοντάδες εκατ. σε Nvidia, Palantir, Paramount και Boeing
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Ανδρουλάκης είναι σε πολύ μεγάλη πίεση – Ψευδής ο ισχυρισμός του για το πώς ενοικιάστηκε το ακίνητο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.