ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία 23χρονη έχασε τη ζωή της και ένας άνδρας τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε μετά τις 3 μ.μ. στην επαρχιακή οδό Λευκούδας-Φιλαδέλφειου, στην διασταύρωση Ξηροποτάμου, του δήμου Βόλβης.
Το όχημα που οδηγούσε η 23χρονη συγκρούστηκε με φορτηγό, με αποτέλεσμα η κοπέλα να τραυματιστεί θανάσιμα. Ένας άνδρας που ήταν συνεπιβάτης στο ίδιο όχημα μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».
Στο σημείο επιχείρησαν 3 οχήματα της πυροσβεστικής και 7 πυροσβέστες που απεγκλώβισαν την 23χρονη χωρίς τις αισθήσεις της.
Διαβάστε επίσης:
Μόσχα: Αναχαίτιση νορβηγικού στρατιωτικού αεροσκάφους που πλησίαζε τον ρωσικό εναέριο χώρο
Νέα Φιλαδέλφεια: Στις φυλακές της χώρας οδηγούνται οι πρώτοι 45 χούλιγκανς
Σας λείπει ασβέστιο; Συμπληρώστε το με μερικές αλλαγές στη διατροφή σας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γουόρεν Μπάφετ: Το μυστικό της μακροζωίας του θρυλικού επενδυτή
- Γιατί το πρώτο sell-off του φθινοπώρου δεν ανησυχεί τους αναλυτές
- Σωκράτης Κόκκαλης: Γατί και πόσο είναι το εξτρά μπόνους που δίνει στους ομολογιούχους της Intralot
- Ο άγνωστος εφοπλιστής Μιχάλης Παπαϊωάννου της Helikon Shipping που ναυπηγεί 9 πλοία και διαχειρίζεται άλλα 40
