ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη δική της απάντηση για την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα, έδωσε πριν από λίγο η κατασκευαστική εταιρεία ΑΒΑΞ.
Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:
Η ΑΒΑΞ ΑΕ γνωστοποιεί ότι σήμερα Κυριακή 23/7/23 στο 206 χλμ της Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου εκτελούσε προγραμματισμένες εργασίες κατεδάφισης γέφυρας (φορέας κατεύθυνσης προς Πάτρα).
Μετά τη διακοπή των εργασιών και παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας και τα μέτρα που είχαν ληφθεί, στο χώρο βρέθηκαν άτομα μη έχοντα εργασία τα οποία τραυματίστηκαν (ένα από τα οποία θανάσιμα) από τμήματα της γέφυρας που κατέρρευσαν.
H Εταιρεία από την πρώτη στιγμή συνεργάζεται στενά με τις αρχές στο πλαίσιο διερεύνησης του συμβάντος. Η ΑΒΑΞ ΑΕ εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στους οικείους του θανόντα και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.
Διαβάστε επίσης:
Πάτρα: Σε εξέλιξη οι έρευνες διασωστών στο σημείο που κατέρρευσε η γέφυρα
Νίκος Ταχιάος: Αναπάντητα ερωτήματα για τη γέφυρα που κατέρρευσε στην Πάτρα
Κάρυστος: Κοντά σε Οικισμούς τα μέτωπα της φωτιάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εγκαταλείφθηκαν 222 πλοία και 2.280 ναυτικοί – Αύξηση 30% των περιστατικών – Τους οφείλουν 13,1 εκατ. δολάρια
- Υπουργείο Μεταφορών: Υπεγράφη μνημόνιο συνεργασία του ΟΣΕ με τους Ισπανικούς Σιδηρόδρομους
- ΗΠΑ: Πρόστιμο 1,75 εκατ. δολάρια στην Eagle Ship Management για ρύπανση
- Επίδομα Θέρμανσης 2025: Ποιοι θα πληρωθούν μέχρι τα τέλη Ιουλίου – Οι προϋποθέσεις και τα ποσά
