ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα πως η Δύση τροφοδοτεί «τις φλόγες του πολέμου», υποστηρίζοντας την Ουκρανία στη σύγκρουσή της με τη Ρωσία, και πως τα δυτικά όπλα που χορηγούνται στην Ουκρανία «καίγονται καλά» στο πεδίο της μάχης.
Οι δηλώσεις του Πούτιν μεταδόθηκαν από την τηλεόραση κατά την έναρξη διαδικτυακής συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας.
Ο Ρώσος πρόεδρος κατηγόρησε επίσης την Πολωνία ότι έχει εδαφικές φιλοδοξίες στην πρώην Σοβιετική Ένωση, και είπε πως οποιαδήποτε επίθεση εναντίον της στενής συμμάχου της Ρωσίας, της Λευκορωσίας, θα θεωρηθεί επίθεση εναντίον της Ρωσίας.
Η Μόσχα θα αντιδράσει σε οποιαδήποτε επίθεση εναντίον της Λευκορωσίας «με όλα τα μέσα στη διάθεσή μας», είπε ο Πούτιν.
Διαβάστε επίσης:
Κρεμλίνο: Κατηγορεί το Κίεβο για απρόβλεπτες ενέργειες στη Μαύρη Θάλασσα
Ρόδος: Εντοπισμός σκάφους με 22 μετανάστες και σύλληψη του 33χρονου διακινητή τους
Επικοινωνία Γεωργιάδη-ΠΟΕΔΗΝ για την ανανέωση των συμβάσεων 2.000 υγειονομικών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυστραλία: Απειλές κυρώσεων σε τεχνολογικούς κολοσσούς για παραβίαση κανόνων πρόσβασης ανηλίκων κάτω των 16 ετών στα social media
- Ευρωπαϊκές μετοχές: 420 δισ. ευρώ έγιναν καπνός το πρώτο τρίμηνο – Οι 3 κολοσσοί που ευθύνονται για το ήμισυ των απωλειών
- Στον κλάδο των φαρμακείων μπαίνει ο όμιλος Fourlis – Deal με την Golden Age Capital
- Σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ζήτημα της ακρίβειας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.