ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μαντόνα διαφημίζει την Ελλάδα, το ξεχωριστό pop up από ThemisZ και Φαίη Μπέη, τα πάρτι του ζεύγους Κούστα στους Αρκιούς, του Παναγιώτη Τσάκου στην Ίο, ένα στη Χαλκιδική και η έκθεση έκθεση Jeff Koons στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, από τον ναυτικό πράκτορα του Κ/Ζ “CELEBRITY INFINITY” σημαίας Μάλτας, το οποίο βρίσκεται ελλιμενισμένο στον λιμένα Κέρκυρας, ότι 48χρονος αλλοδαπός ναυτικός μέλος πληρώματος (ειδικότητας βοηθός ψυκτικού), κατά την εκτέλεση εργασιών συντήρησης σε ψυκτικό μηχάνημα, τραυματίστηκε σε δάκτυλο του δεξιού άνω άκρου.
Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ το εν λόγω Κ/Ζ πλοίο, απέπλευσε με προορισμό λιμένα του εξωτερικού.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Διαβάστε επίσης:
Θαλάσσια Μέσα Αναψυχής: Μέριμνα και ορθή χρήση
MINOAN LINES: Νέα Καλοκαιρινή Προσφορά – 20% έκπτωση για τις Κυκλάδες
6+5% αυξήσεις στους ναυτικούς των Μεσογειακών Τουριστικών Πλοίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης για υπό απόσυρση ογκολογικό φάρμακο: «Θα βρούμε λύση» – Τι λέει η αγορά
- Στην τελική ευθεία τα οδικά ΣΔΙΤ της Βόρειας Ελλάδας – Στη μάχη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ – METLEN, ΑΒΑΞ
- Οι Λέικερς και το ντόμινο των 10,7 δισ. ευρώ: Ποιοι δισεκατομμυριούχοι κυνηγούν την επόμενη μεγάλη ομάδα
- 170 χρόνια Burberry: Η ιστορία της καμπαρντίνας που έγινε βρετανικό σύμβολο τώρα σε μουσείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.