ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την αναστολή λειτουργίας του Αρχαιολογικού Χώρου της Ακροπόλεως το μεσημέρι της Κυριακής λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που φέρνει ο καύσωνας «Κλέωνας», ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου:
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών σας ενημερώνει ότι αύριο, Κυριακή 16 Ιουλίου 2023, ο Αρχαιολογικός Χώρος της Ακροπόλεως θα αναστείλει τη λειτουργία του κατά τις μεσημβρινές ώρες με τελευταία είσοδο στις 11:30 και επανέναρξη λειτουργίας στις 17.30.
Σε λειτουργία θα παραμείνουν οι χώροι της Αρχαίας Αγοράς και του Κεραμεικού, όπου υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης των εκεί Αρχαιολογικών Μουσείων.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Διαβάστε επίσης
Καύσωνας: Ποια τα συμπτώματα της θερμοπληξίας
Στον κλοιό του καύσωνα η χώρα – Επιμένει στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Πυρκαγιά σε δασική έκταση κοντά στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Άρμα στην Εύβοια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρίστος Δήμας: Οι υποδομές που γίνονται σήμερα θέτουν τα θεμέλια για μια Ελλάδα πιο «ανθεκτική, πιο «έξυπνη» και πιο «πράσινη»
- Ευρωαγορές: Κλείσιμο με θετικό πρόσημο μετά την αύξηση του στόχου δαπανών του ΝΑΤΟ
- Fed: Τα τελευταία σήματα βάζουν στον πάγο τις προσδοκίες για μείωση επιτοκίων τον Ιούλιο
- Fais Group: Απόφαση αλλαγής χρήσης αντληθέντων κεφαλαίων από την ΑΜΚ
