ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ συζήτησε για την Ουκρανία με τον κορυφαίο διπλωμάτη της Κίνας Ουάνγκ Γι σήμερα στο περιθώριο της συνάντησης της Ένωσης των Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN), ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
«Μια ανταλλαγή απόψεων έλαβε χώρα για την τρέχουσα κατάσταση σε σχέση με την ουκρανική κρίση.
Δόθηκε προσοχή στην αξιολόγηση των προσπαθειών της διεθνούς κοινότητας για να αρχίσει μια ειρηνευτική διαπραγματευτική διαδικασία για την Ουκρανία», αναφέρεται σε ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης:
Άδωνις Γεωργιάδης: Οφείλουμε να προστατεύσουμε την υγεία των εργαζόμενων διανομέων
Μπάιντεν: Ο Πούτιν έχει χάσει ήδη τον πόλεμο στην Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρίστος Δήμας: Nέες επενδύσεις 200 εκατ. ευρώ έως το 2030 σε σύγχρονες αεροπορικές υποδομές και διεθνή συνδεσιμότητα
- Met Gala 2026: Όταν η τέχνη του μετάλλου συνάντησε τη θηλυκότητα δια χειρός Celia Kritharioti!
- Fraport Greece: Ισχυρή άνοδος 7,9% στην επιβατική κίνηση το α΄ τρίμηνο του 2026
- Ideal Holdings: Τον Ιούνιο η εισαγωγή μετοχών της Attica στο Χρηματιστήριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.