ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πολάκης κατά Τσίπρα και στρατηγικής συνεργασιών: «Ιστορικό λάθος η επιμονή για σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ»
Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία καλείται να δρομολογήσει τις διαδικασίες για την αλλαγή ηγεσίας και τη διεξαγωγή του συνεδρίου, ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του έδωσε οδηγίες στους συντρόφους, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ψυχραιμία, όχι αποφάσεις με πίκρα ή θυμό» ήταν το μήνυμά του ενόψει της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας που συνεδριάζει την Κυριακή στις 12.00.
Δείτε την ανάρτηση:
Διαβάστε επίσης:
CIA: Η ένοπλη ανταρσία στη Ρωσία δείχνει τη ζημιά που έχει κάνει ο Πούτιν στη χώρα του
Αιχμές Καστανίδη για Ανδρουλάκη
Μαρινάκης για Τσίπρα: Ελπίζουμε μαζί του να αποχωρήσει η διγλωσσία και η τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΗΕ: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το παγκόσμιο κλίμα – Το 2015-2025 ήταν η θερμότερη δεκαετία που έχει καταγραφεί ποτέ
- Βαγγέλης Γιαννακούρας: Ορκίστηκε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη θέση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο
- NYT: Απογοητευμένος ο Νετανιάχου με τη Μοσάντ – Τον είχε πείσει ότι οι Ιρανοί θα εξεγερθούν μετά το ξέσπασμα του πολέμου
- Sony Group: Κοντά σε συμφωνία 1 δισ. δολαρίων στον τομέα οικιακής ψυχαγωγίας με την TCL

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.