ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ανέβαλε την επίσημη επίσκεψη που επρόκειτο να πραγματοποιήσει από αύριο, Κυριακή, το βράδυ στη Γερμανία, αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της γερμανικής προεδρίας, έπειτα από τέσσερις ημέρες ταραχών στη Γαλλία.
«Ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γερμανό πρόεδρο Σταϊνμάγερ και τον ενημέρωσε για την κατάσταση στη χώρα του.
Ο πρόεδρος Μακρόν ζήτησε την αναβολή της προγραμματισμένης επίσημης επίσκεψής του στη Γερμανία», προσθέτει στην ανακοίνωσή της η γερμανική προεδρία.
Διαβάστε επίσης:
Πέδρο Σάντσεθ: Έφτασε στο Κίεβο ο Ισπανός πρωθυπουργός – Συνάντηση με Ζελένσκι
Συνάντηση Βαρβιτσιώτη-Καιρίδη για το μεταναστευτικό
ΥΠΕΞ: Συγχαρητήρια στην Ισπανία για την ανάληψη της Προεδρίας της ΕΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι μισοί ναυτικοί θέλουν να εγκαταλείψουν την θάλασσα – Οι βασικοί λόγοι είναι ότι δεν βγαίνουν στην στεριά, άγχος για τις επιθεωρήσεις και ψυχολογικά προβλήματα
- Daniel Susskind: Το μέλλον με την AI δεν είναι προδιαγεγραμμένο, έχουμε επιλογές ως ανθρωπότητα
- Το δολάριο ΗΠΑ ανακάμπτει από τα χαμηλά τετραετίας, καθώς ο Κέβιν Γουόρς προτάθηκε για νέος πρόεδρος της Fed
- Χρυσός και ασήμι σε ελεύθερη πτώση – Απώλειες και στις μετοχές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.