ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ έφτασε στο Κίεβο σήμερα, ημέρα κατά την οποία η χώρα του αναλαμβάνει την εναλλασσόμενη προεδρία της ΕΕ, όπου θα συναντηθεί με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
«Ήδη στο Κίεβο. Ήθελα η πρώτη ενέργεια της ισπανικής προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ να είναι στην Ουκρανία» με τον Ζελένσκι, έγραψε ο Σάντσεθ στον λογαριασμό του στο Twitter, επισημαίνοντας ότι θα μεταφέρει «όλη την αλληλεγγύη της Ευρώπης».
Δείτε την ανάρτηση:
Ya en Kyiv.
He querido que el primer acto de la Presidencia española del Consejo de la UE, sea en Ucrania junto a @ZelenskyyUa.
Trasladaré a su Gobierno y al Parlamento toda la solidaridad europea.
Mantendremos el apoyo al pueblo ucraniano hasta que la paz regrese a Europa. pic.twitter.com/bPcvnYxNZZ
— Pedro Sánchez (@sanchezcastejon) July 1, 2023
Διαβάστε επίσης:
«Στο Ζάππειο μια μέρα περιπατούσε, δαχτυλίδια μοίραζε κι αναπολούσε» – Στίχοι-μουσική Αλέξης Τσίπρας
Συνάντηση Βαρβιτσιώτη-Καιρίδη για το μεταναστευτικό
«Μάχη» κατά της ακρίβειας: Καλάθι του νοικοκυριού, Market pass και ενισχύσεις στα τιμολόγια ρεύματος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωπαϊκή πρωτιά για την Allwyn Hellas και Pamestoixima.gr στα SBC Awards 2026
- Κωνσταντίνος Κόλλιας (ΟΕΕ): Ζούμε σε μια εποχή διαρκούς διαταραχής
- Εθνική Ασφαλιστική: Δωρεά 12 οχημάτων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας – Ενισχύεται ο στόλος της Πολιτικής Προστασίας
- Y/KNOT: Υπερκάλυψη 1,5 φορές στην ΑΜΚ και εισαγωγή νέων μετοχών στο ΧΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.