ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για τις ανάγκες σχολικών μονάδων 1ο βάθμιας 2ο βάθμιας εκπαίδευσης με προϋπολογισμό αντίστοιχα 14.763.000€ και 2.112.000€ πλέον ΦΠΑ.
Η εταιρία «ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Α.E.B.E.» και δ.τ. «ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ ΑΕΒΕ» ανακοινώνει βάσει του άρθ 1 παρ 5 ΠΔ 82/1996, ότι προτίθεται να συμμετάσχει σε ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς, που εμπίπτουν στο άρθ. 8 Ν. 3310/2005, τους οποίους προκηρύσσει με αριθ.διακήρυξης Π443/8.6.2023 (αρ.ΕΣΗΔΗΣ 195631) & Π449/9.6.2023 (αρ.ΕΣΗΔΗΣ 195635) το υπαγόμενο στην εποπτεία του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων νπιδ «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΩΝ Ι.Τ.Υ.Ε. ‘’ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ”» για την παραγωγή και για την εκτύπωση και βιβλιοδεσία αντίστοιχα των διδακτικών βιβλίων σχολικού έτους 2024-25 για τις ανάγκες σχολικών μονάδων 1ο βάθμιας 2ο βάθμιας εκπαίδευσης με προϋπολογισμό αντίστοιχα 14.763.000€ και 2.112.000€ πλέον ΦΠΑ.
Ανακοινώνεται στους μετόχους και στις μετόχους-ανώνυμες εταιρίες, που οφείλουν βάσει των διατάξεων άρθ 8 Ν. 3310/2005, όπως ισχύουν, να έχουν ονομαστικοποιήσει τις μετοχές τους μέχρι φυσικού προσώπου, ότι
(α) οφείλουν να παράσχουν στην εταιρία τα προβλεπόμενα από τις ανωτέρω διατάξεις στοιχεία, που βεβαιώνουν την συμμόρφωσή τους με τις ισχύουσες διατάξεις περί ονομαστικοποίησης των μετοχών τους,
(β) ισχύουν κυρώσεις, που προβλέπονται στο άρθ 2 Π.Δ. 82/1996, ήτοι στέρηση των δικαιωμάτων παραστάσεως και ψήφου στη Γενική Συνέλευση της εταιρίας και κάθε είδους περιουσιακών δικαιωμάτων, που απορρέουν από τη μετοχική ιδιότητα μέχρι την πλήρη συμμόρφωσή τους με τις ανωτέρω υποχρεώσεις τους.
Διαβάστε επίσης
Χαϊδεμένος: Ζημιές αλλά βελτιωμένες πωλήσεις στο 9μηνο
ΑΑΔΕ – «ΕΛΕΓΧΟΣLive»: Έρχονται πάνω από 30.000 έλεγχοι για φοροδιαφυγή σε νησιά
──────────────────
Εκλογές 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρέβα Μητσοτάκη: Το Νόημα της παράδοσης στο εγχείρημα Nóema
- Άγιατολλάχ Αλί Χαμενεΐ: Ο άνθρωπος που σφράγισε το Ιράν για πάνω από τρεις δεκαετίες
- Στοιχημάτισαν για την επίθεση στο Ιράν και έγιναν εκατομυριούχοι – «Insider» ή τύχη;
- Ακυρώνονται ασφαλιστικά συμβόλαια, αυξάνονται τα ασφάλιστρα για τα πλοία στον Περσικό Κόλπο και στα Στενά του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.