ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νύχτα τρόμου έζησαν οι κάτοικοι της γαλλικής πόλης Λιλ, αφού τουλάχιστον τρεις άνθρωποι, ανάμεσα τους ένας 14χρονος, φέρεται να τραυματίστηκαν αργά το βράδυ της Παρασκευής όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ κοντά στον σταθμό Porte d’Arras όπως μεταδίδουν η γαλλική εφημερίδα LeFigaro και το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Russian Today.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα La Voix du Nord, αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν τουλάχιστον πέντε πυροβολισμούς. Ο έφηβος τραυματίστηκε στο πόδι.
Ο δράστης φέρεται να τράπηκε σε φυγή. Τα κίνητρα της επίθεσης δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.
Ισχυρή αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρα παραμένουν στο σημείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: The Wise Man: Red Alert από τον Γιάννη Στουρνάρα της ΤτΕ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άδωνις: «Η ελληνική οικονομία θα ανέβει με τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άδοξο τέλος για τις διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες – Στην Αθήνα επιστρέφει η ελληνική αποστολή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγωδία στην Εκάλη: 85χρονη ΑμεΑ εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ με το αναπηρικό της αμαξίδιο
- Τζιρακιάν Profil: Στο 15,53% το ποσοστό του Λυμπαρέτ Τζιρακιάν
- Λάνα Ζωχιού (εκπρόσωπος ΥΠΕΞ): Θα είμαστε έτοιμοι νωρίτερα από οποιαδήποτε άλλη ελληνική Προεδρία
- AFP: Έρευνα των ευρωπαίων εισαγγελέων κατά του Μπαρντελά της γαλλικής ακροδεξιάς για κονδύλια της ΕΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.