ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΟΛΠ: Νέα συνεργασία στον Σταθμό Αυτοκινήτων του Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς με την Mitsui O.S.K. Lines
Μία ηλικιωμένη γυναίκα και δύο παιδιά απομακρύνθηκαν με τη βοήθεια της πυροσβεστικής υπηρεσίας μετά την πυρκαγιά που σημειώθηκε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, στην οδό Φωτίου και Κορυτσάς 135, στα Μανιάτικα, στον Πειραιά.
Στην κατάσβεση της φωτιάς συμμετέχουν 5 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 15 άνδρες και βραχιονοφόρο όχημα.
Έως αυτή την ώρα δεν έχει υπάρξει κίνδυνος για τα υπόλοιπα διαμερίσματα αλλά και για τα παρακείμενα κτήρια.
Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στην οδό Φωτίου και Κορυτσάς από το ύψος της οδού Θερμοπυλών έως το ύψος της οδού Αιγάλεω, για λόγους ασφαλείας.
Διαβάστε επίσης
Η φύση και ο αρχιτέκτονας. Προς πώληση εμβληματική οικία του Φρανκ Λόιντ Ράιτ
Μύκονος- Αποκλειστικό: Έφοδος της ΑΑΔΕ στο διάσημο Lio
Εκλογές 2023 – Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr
Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου
Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΛΠ: Επίσκεψη Αντιπροσωπείας της Ιαπωνικής Πρεσβείας στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς
- Το σοκ στην αγορά ενέργειας περνά στα βενζινάδικα: Άγγιξε τα 2 ευρώ η αμόλυβδη, διπλάσια αύξηση για το diesel (πίνακας)
- Διπλωματικές πηγές: Το ζήτημα της επίθεσης σε πλοία στη Μαύρη Θάλασσα έθεσε στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων ο Γεραπετρίτης
- ΟΟΣΑ: Για πρώτη φορά η Ελλάδα πάνω από τον μέσο όρο στον Δείκτη Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.