ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία της τοπικής κοινότητας Ποδοχωρίου του δήμου Παγγαίου, δυτικά της Καβάλας, από το βίαιο θάνατο μιας 68χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στο ποιμνιοστάσιό της.
Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, έδειξε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις που της προκάλεσε ο δολοφόνος της.
Μέχρι στιγμής οι έρευνες των αστυνομικών αρχών έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της νεκρής γυναίκας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.
Η 68χρονη γυναίκα που ήταν παντρεμένη αλλά δεν είχε παιδιά, σύμφωνα με τους συγχωριανούς της, ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και πολύ αγαπητός στην κοινωνία του μικρού χωριού.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Εύα Καϊλή στη Liberation: Βρέθηκα στη φυλακή για μία υπόθεση στην οποία δεν έχω εμπλακεί
Λίονελ Μέσι: Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους
Τουρκία: Νέα συνταγματική αναθεώρηση προανήγγειλε ο Ερντογάν
──────────────────
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το σενάριο για πρωθυπουργό Καραμανλή, οι «άγγελοι» του Γεραπετρίτη, τα πιτταρούδια της Μελόνι, το μυστήριο με τη Rolls Royce και ο προκλητικός γλεντζές πολιτικός
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA BANK, ALPHA BANK, ΔΑΑ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, EUROBANK και DIANA SHIPPING
- Ποια «επώνυμα» ακίνητα κάνουν ποδαρικό στους πλειστηριασμούς του Σεπτεμβρίου
- Σακίρα: Tα ελληνικά καλοκαίρια και ο πρώτος μεγάλος έρωτας με Έλληνα ναυτικό
