• Πολιτική

    Μητσοτάκης από Κόρινθο: Η χώρα χρειάζεται ακόμα μία τετραετία ΝΔ για να μπορέσει οριστικά να γυρίσει σελίδα

    • NewsRoom
    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει σε συγκέντρωση υποστηρικτών του κόμματος στον πεζόδρομο Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Κορίνθου (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει σε συγκέντρωση υποστηρικτών του κόμματος στον πεζόδρομο Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Κορίνθου (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Στην Κόρινθο βρέθηκε μετά το Λουτράκι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε με πολίτες, καταστηματάρχες και τουρίστες.

    «Η χώρα χρειάζεται ακόμα μία τετραετία Νέας Δημοκρατίας για να μπορέσει οριστικά να γυρίσει σελίδα, για να κάνει το μεγάλο άλμα προς την Ευρώπη, για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε αυτήν την υψηλή ανάπτυξη την οποία έχουμε πετύχει και για να είμαστε και σίγουρες και σίγουροι ότι αυτή η ανάπτυξη τελικά έχει αποτύπωμα στη ζωή του κάθε Έλληνα πολίτη» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους πολίτες.

    Παράλληλα, επεσήμεν ότι «η μεγάλη λαϊκή προοδευτική παράταξη της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία. Διότι πάντα είχαμε χρέος να στηρίζουμε τους πιο αδύναμους και πάντα φυσικά ήμασταν εμείς αυτοί, φίλες και φίλοι, που δίναμε μεγάλη έμφαση στα εθνικά ζητήματα. Γνωρίζετε τι σημαντική δουλειά έγινε την προηγούμενη τετραετία για να ισχυροποιήσουμε τη θέση της χώρας. Γνωρίζετε ότι παραλάβαμε μία χώρα “ξέφραγο αμπέλι” και σήμερα η Ελλάδα έχει σύνορα και στη θάλασσα και στη ξηρά».

    «Γνωρίζετε την κατάσταση στην οποία είχαν βρεθεί οι Ένοπλες Δυνάμεις μας. Και μόλις χθες το Αμερικανικό Κογκρέσο πήρε μία πάρα πολύ σημαντική απόφαση. Απελευθέρωσε και τυπικά, έδωσε την έγκρισή του για την απόκτηση από την πατρίδα μας των υπερσύγχρονων αεροσκαφών F-35» είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε πως «Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Έγιναν με σκληρή δουλειά και αυτή η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί. Διότι τίποτα από αυτά που πετύχαμε δεν είναι δεδομένο».

    Ση συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν αυτή που «εν μέσω μεγάλων δυσκολιών, βάλαμε τα θεμέλια για μία καλύτερη Ελλάδα και αυτό οι πολίτες μάς το πίστωσαν και γύρισαν την πλάτη, ταυτόχρονα, στην τοξικότητα, στο μίσος, στο διχασμό. Κέρδισε η ενότητα, η προοπτική και η ελπίδα σε αυτές τις εκλογές». Μάλιστα τόνισε ότι «Μπορεί μεν να πετύχαμε μια μεγάλη νίκη, που μας δίνει ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό, θέλω όμως να το ξαναπώ και εδώ από την Κόρινθο: τίποτα δεν έχει τελειώσει».

    Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για την ανάπτυξη της οικονομίας και αναφέρθηκε σε επενδύσεις που μπορούν να γίνουν στην Κορινθία και υπογράμμισε τον εκλογικό στόχο της ΝΔ ώστε «να είμαστε σίγουροι ότι την επόμενη Δευτέρα των εκλογών, η χώρα θα έχει επιτέλους μία σταθερή κυβέρνηση, με ισχυρή πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο».

    Υπογράμμισε ότι στις εκλογές της 21ης Μαΐου κέρδισε η ενότητα, η προοπτική και η ελπίδα κι αυτό είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα για το μέλλον αλλά επανέλαβε ότι «τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η κάλπη το πρωί της 25ης Ιουνίου θα είναι και πάλι άδεια. Το αποτέλεσμα δεν προσμετράται στη δεύτερη εκλογή. Εδώ δεν είναι αγώνας ποδοσφαίρου που έχουμε κερδίσει με 4-0 και κρατάμε το σκορ για τη ρεβάνς. Εδώ ξεκινάμε από την αρχή και ο στόχος είναι ένας: ακόμα υψηλότερα ποσοστά για τη Νέα Δημοκρατία παντού στην Ελλάδα. Kαι την τρίτη έδρα, εδώ στην Κορινθία, να την πάρουμε. Και την τέταρτη», είπε χαρακτηριστικά.

    Τέλος, προανήγγειλε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα καταργήσει το τέλος επιτηδεύματος μέσα στην τετραετία και θα μειώσει και τα τεκμήρια κατά 30%.

    «Αλλά θέλω να τονίσω κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό: την αύξηση του αφορολόγητου κατά 1.000 ευρώ για κάθε επιπρόσθετο παιδί, τη στήριξη των δημοσίων υπαλλήλων που έχουν παιδιά με αναμόρφωση του ειδικού μισθολογίου», πρόσθεσε.

    Διαβάστε επίσης:

    Στο Λουτράκι ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θερμή υποδοχή (video-photos)

    ΝΔ: Στον ΣΥΡΙΖΑ αρνούνται ακόμη και τώρα να αποδεχθούν την πραγματικότητα

    ──────────────────



    ΣΧΟΛΙΑ