ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο βίντεο στο TikTok ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την επίσκεψή του στο καταφύγιο ζώων «Takis Shelter» στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη.
Με αφορμή αυτή την επίσκεψη, ο πρόεδρος της ΝΔ θυμήθηκε στο τελευταίο του βίντεο στο TikTok πως γνώρισε τον «σταρ» Πίνατ και υπογράμμισε την σημαντική πρωτοβουλία που πήρε η δική του κυβέρνηση για τα ζώα συντροφιάς.
«Σήμερα επισκέφτηκα τον φίλο μου τον Τάκη στο Takis Shelter. Πρέπει να είναι το μεγαλύτερο και το καλύτερα οργανωμένο καταφύγιο ζώων στην Ελλάδα. Θυμήθηκα και την επίσκεψη στην φιλοζωική στην Ηλιούπολη, όταν γνώρισα τον Πίνατ, όταν με διάλεξε ο Πίνατ. Μέσα από το σταριλίκι, μας επιτρέπει να αναδείξουμε και πτυχές της πολιτικής μας που αφορούν στην ευζωία των ζώων», ανέφερε στο βίντεο ο κ. Μητσοτάκης.
Και πρόσθεσε: «Έχουμε μετατρέψει και την κακοποίηση τω ζώων σε κακούργημα, πέραν του υποχρεωτικού τσιπαρίσματος, τον υποχρεωτικό έλεγχο DNA για τα ζώα, έτσι ώστε να γνωρίζουμε ένα αδέσποτο ζώο από πού προήλθε. Πραγματικά είναι μια καινοτόμος πολιτική την οποία δεν έχει εφαρμόσει κανένα άλλο κράτος. Είμαστε στην πρώτη γραμμή».
Μάλιστα στο τέλος του βίντεο, έκανε την εμφάνισή της μια φωτογραφία του Πίνατ, με την σημείωση: «Peanut approves this message» (ο Πίνατ εγκρίνει αυτό το μήνυμα).
Δείτε το βίντεο στο TikTok:
,
@kyriakosmitsotakis_ Adopt don’t shop ??? #TakisShelter #KyriakosMitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis
Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες από το Takis Shelter:
Διαβάστε επίσης:
Μέγαρο Μαξίμου: Τελευταίος και με… ταξί έφυγε ο Πίνατ
Μητσοτάκης από Θερισό Χανίων: «Σε τόπο επανάστασης ήρθα να προσκυνήσω…»
──────────────────
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Τράπεζα: Έρχεται νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου – Όλες οι πληροφορίες
- Alpha Bank: Τα κέρδη-ρεκόρ του 2025 και ο στόχος για αύξηση 11% στα κέρδη ανά μετοχή το 2026
- H σύναξη των πρέσβεων, οι δίμετροι εύζωνες και τα μπιφτεκάκια, τα κόκκινα τρουφάκια, τα 3 χρόνια από τα Τέμπη, τι ήθελε ο Γεραπετρίτης στο FBI
- Τέμπη, τρία χρόνια μετά: Συγκλονιστικές μαρτυρίες στο mononews από δύο γυναίκες που σώθηκαν εκείνη τη μοιραία νύχτα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.